Galleri mindre malerier

Mindre malerier betyder større koncentration fra mig, og jeg har meget svært ved at komme i mål med dem. Derfor har jeg næsten altid gang i 3 eller 4 malerier som jeg maler lidt på skift, hvis der er et der driller.

Ganske få gange har jeg tænkt, det går slet ikke det her. Inspirationen har været helt væk. De gange har jeg savnet det helt utroligt.

Når jeg maler er det kun for at give mig selv noget. Det at male giver mig en indre ro. Her får jeg mulighed for at fordybe mig og udtrykke mig ved hjælp af en spartel og farver. Derfor er det heller ikke hos mig du kan bestille et maleri. De gange hvor inspirationen og lysten ikke er der, sætter jeg et tomt lærred på staffeliet så det kan friste mig, og det virker.

Åbn Galleri mellem malerier
Åbn Galleri store malerier